БЪРЗО ТЪРСЕНЕ
Намерете Вашият покривен прозорец.
Изберете вида на вашия покрив:
Ширина:
Височина:
Търси
Обшивки за комбинации от покривни прозорци Velux

Обшивки за комбинации от покривни прозорци Velux

плоски покривни покритияКомбинираните решения с покривни прозорци Velux са дискретни отвън, но впечетляващи от вътре. Възможно е да комбинирате покривни прозорци VELUX според нуждите на Вашата стая или по какъвто начин искате, като може да бъдете уверени, че комбинираните обшивки VELUX могат да отговорят на Вашите желания.

Обшивките VELUX се прoизвеждат от устойчиви материали, които не корозират и издържат на атмосферните условия. Като стандарт, обшивките са от алуминий, но могат да се доставят цинкови или медни. Цветът е еднакъв с външната облицовка на покривни прозорци VELUX. Сглобката между елементите на обшивката е многократно тествана и Ви гарантира лесен монтаж с осигурена изолация.

Обшивките на VELUX лесно се монтират. Те осигуряват идеално плътен и дискретен монтаж във всички покривни материали. Отгоре и отстрани обшивката остава под покривния материал. Предлагат се обшивки за плоски или релефни покривни покрития.

Примерни решения с комбинирани покривни прозорци VELUX.
примерни решения с комбинирани покривни прозорци

За да разберете как можете да получите 10 години гаранция, моля прочетете повече за модел BDX 2000

Предлаганите модели са EKS за плоски покривни покрития с дебелина до 16 мм и EKW за релефни покривни покрития с височина на вълната до 120 мм.

За подробности и цени, моля обърнете се към нашия отдел за обслужване на клиенти.