БЪРЗО ТЪРСЕНЕ
Намерете Вашият покривен прозорец.
Изберете вида на вашия покрив:
Ширина:
Височина:
Търси
Прозорци за плосък покрив с купол

Прозорци за плосък покрив с купол

покривен прозорец с купол Добавете уют и романтика към Вашето помещение с изглед към небето, слънцето и звездите. Само си представете всичките плюсове, които ще донесе добавянето на нов покривен прозорец към плоския покрив на Вашия дом.

Много от основните стаи в домове с равни покриви – включително кухни, всекидневни и спални - получават малко естествена светлина. С един нов прозорец, монтиран върху плоския покрив можете да преобразите и подобрите всяко едно пространство. Покривният прозорец за плосък покрив с купол добавя търсените от Вас светлина и въздух като отговаря на всяка една практическа и естетична нужда.

Покривният прозорец за плосък покрив с купол, както и всеки един от прозорците на ВЕЛУКС, е енергийно ефективен и има отлични изолационни качества. Така че, независимо колко студено стане навън, на Вас вътре ви е уютно и топло.

Прозорците ВЕЛУКС CVP и CFP са предназначени за плоски покриви и за покриви с лек наклон до 15 градуса. Прозорците VELUX за плоски покриви не се нуждаят от поддръжка, могат да се използват както при нов монтаж, така и при смяна.

Покривни прозорци Велукс CVP и CFP са конструирани за всичко видове плоски покривни материали - битумна мушума, термопластова покривна мембрана и други.

ефект от велукс Приток на естествена светлина и топлина
От графиката може да видите естественото увеличаване на топлината в помещението след поставянето на покривен прозорец за плосък покрив Велукс. Количеството светлина в стаята се увеличава два пъти, което естествено води до намаляване на разходите за отопление и осветление.

Минимална загуба на топлина
Покривният прозорец за плосък покрив с купол е енергоспестяващо решение с отлични изолационни качества, което гарантира уютен климат във Вашия дом през цялата година.

Намалявате шума
Заради дизайна на прозореца, покривният прозорец за плосък покрив с купол силно намалява шума от падането на дъждовните капки. Дъждът и градушката няма да ви развалят съня или удоволствието от любимата музика.

Контрол на светлината
прозорец с електроуправлениеМожете да регулирате количеството светлина, което влиза през Вашия покривен прозорец за плосък покрив. Добавете ролетна щора към вашия прозорец и имате пълен контрол само с едно натискане на бутона на вашето дистанционно.

Прозорец с електроуправление
Върхът на удобството. Системата ни за дистанционно управление използва най-модерни технологии, които съответстват на стандарта „io-homecontrol® ”.

Устройство на покривни прозорци за полосък покрив CVP и CFP

ефект от велукс 1. Купол: Акрилно стъкло предлагано в два цветови варианта: прозрачно и матирано.
прозрачно и матиран купол
2. Остъкление:
Енергоспестяващ ламиниран изолационен стъклопакет. Състав: 2 х 3 mm флоатно стъкло с PVB фолио, 14.5 mm газ аргон, 4 mm закалено стъкло със селективно рефлективен слой.

3. Рамка:
PVC, цвят бял NCS S 0502-Y или цвят RAL 9010. Височина на рамката: 150 mm.

4. Полистиренова термоизолация на рамката

Електрическият прозорец CVP, монтиран в плосък покрив, може да се отваря до височина от 150 мм. Той може да се управлява с електричестко управление от типа IO-homecontrol. Това дава възможност да се иправляват прозорците Велукс за скатен и плосък покрив едновременно с едно дистанционно.

Дистанционното управление е програмируемо, така че може да зададете час за проветрение на помещенията.

Прозорците за плосък покрив са стандартно снабдени и със сензор за дъжд.

Покривни прозорци Velux за полоски покриви се предлагат с 5 години пълна гаранция.

Размери в см
ширина х височина
60 x 60 60 x 90 80 x 80 90 x 90 90 x 120 100 x 100 100 x 150 120 x 120
GFP 870 лв. 955 лв. 1035 лв. 1175 лв. 1350 лв. 1280 лв. 1630 лв. 1540 лв.
GVP 1955 лв. 2065 лв. 2150 лв. 2230 лв. 2425 лв. 2365 лв. 2830 лв. 2700 лв.