БЪРЗО ТЪРСЕНЕ
Намерете Вашият покривен прозорец.
Изберете вида на вашия покрив:
Ширина:
Височина:
Търси
Прозорци за плосък покрив с постамент

Прозорци за плосък покрив с постамент

покривен прозорец с постамент Покривни прозорци за плосък покрив с постамент за осветяване на интериора

Преимуществото на това решение е възможността да се избере покривен прозорец с централна ос на отваряне с точно желаните размери.

Има голям избор от размери, тип остъкляване, вътрешни и външни щори и аксесоари.

За покривните прозорци с постамент важат всички отлични характеристики и предимиства на прозорците с централна ос. За прозорците с постамент е най-подходящо да се използва електрическо или соларно управление за по-лесна работа.

За самостоятелно вградени покривни прозорци може да се използва постамент модел ECX. За комбинация от няколко покривни прозорци се използва друг тип постамент, който се изработва на място.

Mонтирането на покривни прозорци Велукс с постамент, дава на прозореца характерния ъгъл от 19°. Това качеството, заедно с дизайна и прецизно изработените компоненти правят покривния прозорец за плосък покрив един предпочитан продукт.

Освен, че осигурява много естествена светлина, покривният прозорец с постамент предоставя и много свеж въздух през уникална вентилационна система. Предлагаме и като опция монтаж на димоотвеждаща система за търговски и индустриални обекти. Други допълнителни опции за продукта са електрическото управление, както и продуктите ВЕЛУКС за защита от слънцето.

Постамент за покривни прозорци тип ECX

ecx 1. Постамент: Шперплат с дебелина 12 мм.

2. Термоизолация на рамката:
Полиестер с дебелина 50 мм

3. Обшивка:
алуминий NCS S 750 - N или RAL 7043 - срандартно на склад, мед или титан цинк по специална поръчка.

С помощта на постамент ECX можете безопастно и безпроблемно да монтирате покривен прозорец върху плосък покрив, като имате избор между 12 различни размера.

Изработени на място постаменти

ecxПостаментите, които се изработват на място, Ви позволяват да монтирате комбинация от покривни прозорци. С тях постигате впечетляващо осветление за помещенията под плосък покрив.

Покривни прозорци Velux за полоски покриви се предлагат с 5 години пълна гаранция.

За подробности и цени, моля обърнете се към нашия отдел за обслужване на клиенти.