БЪРЗО ТЪРСЕНЕ
Намерете Вашият покривен прозорец.
Изберете вида на вашия покрив:
Ширина:
Височина:
Търси
Светлинен тунел

Светлинен тунел

Светлинен тунел ВЕЛУКС предоставя естествена светлина отвън в мрачни помещения като коридори, бани и други неосветени стаи, където е невъзможно или неуместно да се постави покривен прозорец.

Трябва да имате инсталиран Flash Player

Светлинен тунел с неогъваема тръба - TWR

Светлинният тунел TWR e oптимално решение, осигуряващо максимум светлина, тъй като всички части на тунела притежават висококачествено рефлекторно покритие. Предлага се окомплектован с ъглови свръзки и телескопична тръба с обща дължина от 1.85 м. За ситуации с дължина между 1.85 м и 3.18 м е необходимо да използвате удължаваща приставка за светлинен тунел ZTR.

Светлинен тунел TWR
С неогъваема тръба 815 лв.
Удължител за TWR ZTR
ZTR 62 cm - неогъваема тръба 120 лв.
ZTR 124 cm - неогъваема тръба 235 лв.


Светлинен тунел с гъвкава тръба - TWF

Подходящ за ситуации до 2 м дължина. Лесен за монтаж. Притежава 2 м рефлекторна тръба с диаметър 35 см. Светлинният тунел е фиксиран и не може да бъде отварян или затварян. Вградена е черна полиуретанова обшивка. Стъклопакетът е от 4 мм закалено стъкло със специално самопочистващо покритие. Вътрешен дифузьор с двоен, акрилатно изолиран стъклопакет с елегантен бял уплътняващ пръстен. Рамката е от пластмаса, която не се нуждае от поддръжка.

Светлинен тунел TWF
С гъвкава тръба 575 лв.

Светкинен тунел за плосък покрив - TCF

Светлинен тунел за плосък покрив внася светлина там, където е невъзможно или неуместно да се постави покривен прозорец за плосък покрив.

Светлинен тунел за плосък покрив с гъвкава тръба - TCF:

Предлага се и модел TCR с неогъваема тръба. Монтира се при дебелина на конструкцията 0,8 - 6,0 м.

Светлинен тунел TCF
С гъвкава тръба 705 лв.

Светлинен тунел Ross Lovegrove

Бъдете уникални с дизайнерски светлинен тунел на Рос Ловгроув

Необичайно партньорство между Velux Group и световноизвестния дизайнер Рос Ловгроув, спечели награда Red Dot за най-добър иновативен дизайн.

Наградата Red Dot е най-атрактивната световна награда, която насърчава пионерите на дизайна в различни категории и индустрии.

Светлинният тунел на Ловгроув е елегантен, съвременен продукт, който се добавя към стандартния светлинен тунел на VELUX.

Новият дизайн представлява още един оригинален начин да се внесе дневна светлина вътре в сградите.

светлинен тунел ross lovegrove